Jdi na obsah Jdi na menu
 


BTK RozletServis.cz > Nová motivace a podpora

12. 2. 2011

Už se to stalo realitou. S trochou nadsázky a špetkou humoru si na úvod dovolím poznamenat, že doufám, že mi to vydrží déle, než před tím...

 Rovnou k věci tedy... Po opuštění týmu Bike service Klecany MTB, jsem rs.pngs jedním mým kamarádem domluvil na sponzoringu. Kamarád Lukáš je jedním z hlavních představitelů distribučně tiskařské společnosti RozletServis. Firma se zabývá veškerou distribucí reklamních letáků a podobně. Dále také nabízí tisknutí vizitek, letáků a mnoho dalšího. Firma je velice dobře zajištěná a přislíbila mi nemalou - nejen - finanční podporu. 

 Dalším významným partnerem na sezonu 2011 se stal Ski a Cykloservis vski.png Praze Kobylisých v ulici Kaňkovského, hned vedle Kobiliské střelnice. Cykloservis mi přislíbil nejen kompletní servisní zázemí ale i drbnou finanční podporu ve formě slev na náhradní díly.

 Posledním, avšak neméně významným partnerem se na poslední chvíli stal kralupský tým Bike Team Kralupy. ZDE se můžete podívat na můj týmový profil :-).btk_new.gif

 

 

 

 

Na závěr je nutné podotknout, že se pro mě vlastně nic nemění. Budu pouze vozit jiné barvy. Seznam závodů a volný trénink zůstává.

 

 

©Pajan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.....

(grammarnazi, 15. 2. 2011 22:00)

Oprav si tam chyby, klaune :)

Re: .....

(Admin - Pajan, 16. 2. 2011 19:11)

Jasný, pardón. Psal jsem ten článek na koleni. Ještě nestačil projít korekturou :). Pracuje se na tom.