Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pár změn

22. 1. 2010

Pár změn

 

Byl jsem několikrát požádán a nařčen, že jsou stránky krapet nepřehledné a to zejména úvodní strana. Po popřemýšlení jsem došel k závěru, že tedy je nejspíš nepřehledná, tudíž jsem provedl pár změn v rozvržení. Doufám, že změny orientaci napomohli.

 Nově je pod logem umístěn "jezdící" text, který bude informovat o možných novinkách, změnách, blížících se závodech či akcích a podobně.

Byl jsem taky nařčen za typ písma, který používám v článcích. Používal jsem ComicSans SM v tučné verzi, kterou mám moc rád. Po zhodnocení jsem došel k závěru, že sice hezké je, ale pro toto použití je spíše nevhodné. Lidem se písmenka slévala, špatně navazovali na další řádek a článek byl po chvíli spíš zkoumání písmenek, než opravdové čtění. Font písma jsem tedy změnil na "Tahoma" bez ztučnění ve velikosti 3 nebo-li x-small.

Po dvou měsících proběhli opět změny, ale snad tyto změny napomůžou atraktivitě osbahu a čtivosti článků. Snad budete spokojeni. Jakékoli návrhy na další změny apod. mi prosím pište sem nebo do formuláře pod článek a ne na ICQ, díky :-)

 

©Pájan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář